Kako: Arhivirajte svoj Facebook profil

Isprobajte Naš Instrument Za Uklanjanje Problema



Kako: Arhivirajte svoj Facebook profil

facebook

Što je Facebookova značajka Enhanced Archive?

Poboljšana značajka arhiviranja omogućuje vam preuzimanje cijelog zapisa svih vaših aktivnosti na Facebooku do danas.



Pogledajte svaki post koji ste ikada napisali, sve slike koje ste prenijeli.



Arhiva, izvorno uvedena 2010., uključuje kopiju onoga što ste podijelili na Facebooku, poput fotografija, postova, poruka, popisa prijatelja i razgovora u chatu.

Sada s poboljšanom opcijom arhiviranja, možete pristupiti dodatnim kategorijama informacija, uključujući prijašnja imena, zahtjeve za prijateljstvo koje ste uputili i IP adrese s kojih ste se prijavili.



Kako arhivirate svoj Facebook?


Prvi korak


Idite u postavke računa i kliknite na Preuzmite kopiju svojih Facebook podataka veza

Windows 10 neće ići na zaslon za prijavu

facebook




Drugi korak


Na ovo Preuzmite svoje podatke stranici, imate 2 opcije za svoj projekt arhiviranja. DO) Svoju standardnu ​​arhivu možete odabrati klikom na zeleno Pokreni moju arhivu dugme Facebook

b) Odaberite svoju poboljšanu arhivu klikom na proširena arhiva veza. Imajte na umu upozorenje koje smo istaknuli u plavom okviru ispod, da vaša arhiva sadrži privatni materijal.

kako koristiti čuvar zaslona u sustavu Windows 10

Facebook


Treći korak


Unesite svoju lozinku i započnite preuzimanje. Facebook je izradio vodič o tome koju vrstu podataka možete očekivati ​​da ćete pronaći u svojoj arhivi, pristupite ovom vodiču klikom na Saznajte više veza.

ikona sustava glasnoće s prozora 10

Savjeti za arhiviranje vašeg Facebook računa

Vaša arhiva sadrži cijelu vašu povijest s Facebookom.

Može potrajati dosta vremena za sastavljanje, oduzimajući puno propusnosti i može sadržavati sadržaj za koji biste možda željeli ostati privatan, stoga je najbolje da to ne radite u uredu!

Međutim, nije sve onako kako se čini sa značajkom arhiviranja kao što je istaknuto u lipnju 2013. kada je pronađena greška koja je nehotice dijelila podatke o kontaktu prilikom izrade arhiva.

Rečeno je da je Facebook uznemiren i posramljen zbog greške koja je u međuvremenu ispravljena.

Ako namjeravate trajno izbrisati svoj Facebook račun, možda biste željeli preuzeti svoj poboljšani profil kako biste imali zapis o tome što ste učinili i možda slike koje ste prenijeli.

Međutim, imajte na umu da vaši podaci mogu i dalje ostati na Facebook poslužiteljima.

Izbor Urednika


Kako odmrznuti Word na Macu bez gubitka posla

Centar Za Pomoć


Kako odmrznuti Word na Macu bez gubitka posla

Je li vam se Word ili Mac smrznuo dok ste radili na dokumentu? Dobre vijesti! Evo kako odmrznuti riječ na Macu bez gubitka posla.

Opširnije
Kako upravljati kalendarom i kontaktima u programu Microsoft Outlook

Centar Za Pomoć


Kako upravljati kalendarom i kontaktima u programu Microsoft Outlook

U ovom ćete vodiču pomoći da prijeđete više od jednostavnog prihvaćanja, odbijanja ili primanja podsjetnika iz kalendara i upravljanja kalendarom i kontaktima u perspektivi.

Opširnije